September 20, 2018

July 15, 2017

Please reload

Recent Posts

Uusi alku Bodymechanicsilla

September 20, 2018

Minä olen pitänyt kesän taukoa töistä, ollut perheen kanssa ja miettinyt asioita. Kevät oli jotenkin tosi rankka perhe-elämän ja töiden kanssa. Oli pakko vähän aikaa puhallella, ottaa taukoa ja miettiä haluanko edes enää tehdä tätä työtä. 

 

Tein vähän aikaa töitä kaverin yrityksessä ja opin todella paljon myymisestä ja ihmisten kanssa kommunikaatiosta. Tein B2B kylmäsoittoa yrityksiin ja olin ajoittain todella epämukavuusalueella. Väliläl tuntui siltä, että olin mennyt ojasta allikkoon! :D

 

Opin kuitenkin aivom mielettömästi itsevarmuudesta, myymisestä, kommunikoinnista ja omien mentaalitilojen ja triggerien hallinnasta. Opin, että silloin teen töitä parhaiten kun koen että autan samalla muita.

Prioriteettina minulle onkin auttaa parhaan kykyni mukaan asiakkaitani voimaan paremmin. Jatkan hoitotyötäni upeassa Bodymechancis Helsingissä. 

 

www.bodymechanics.fi

www.bodymechanics.fi/ajanvaraus

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle