September 20, 2018

July 15, 2017

Please reload

Recent Posts

Hieronta ja hyvinvointipaketti yritykselle

January 20, 2019

Olen tehnyt seitsemän vuotta töitä hierojana ja pyrkinyt kehittämään itseäni koko ajan ja tarjoamaan asiakkailleni parempaa palvelua.

 

Olen taustaltani koulutettu urheiluhieroja ja opiskellut monipuolisesti eri hoitomuotoja ja tekniikoita, kuten: osteopaattisia lihasenergiatekniikoita, mobillisointeja ja venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä, akupistepainantaa ja triggerpisteitä. Olen opiskellut myös kraniosakraaliterapiaa, thaijoogahierontaa ja PT-valmennusta.

 

Etsin yhteistyöyrityksiä, jotka haluavat konkreettisella tavalla panostaa henkilöstonsä hyvinvointiin.

 

Olen tehnyt yrityshierontaa mm. suomalaisessa Housemarque-peliyrityksessä jo 4 vuoden ajan. Heidän talousjohtajansa Paulus Mallat sanoo minusta näin: 

"Ammattitaitoista hierontaa ilman turhaa taputtelua, hyvillä kehonhuoltamisen vinkeillä ryyditettynä."

 

 

 

 

Hierontajaakon hyvinvointipaketti sisältää henkilökunnan lihasepätasapainokartoituksen ja ohjauksen lihasepätasapainoihin ja kivunpoistoon, tietysti hierontahoidon sekä lisäksi kehonhuoltotunnin.

 

Kehonhuoltotunnilla, keskitytään hauskalla tavalla: faskiaan, liikkuvuuteen ja toimistotyöntekijöiden yleisimpiin lihasepätasapaino-ongelmiin. Jokainen tunti on omanlaisensa ja keskittyy liikunnan lisäksi antamaan mahdollisimman paljon ymmärrystä, tietoa ja motivointia oman kehon hoitamiseen.

 

Kehonhuolto jälkeen olo on virkeä ja voimaantunut. Työ maistuu taas paremmalta ja samalla ennaltaehkäistään lihas- ja tukielinongelmia, joista suurin osa sairauspoissaoloista johtuu.


Jos yrityksenne on kiinnostunut hieronta- ja kehonhuoltopalveluista olkaa minuun yhteydessä: hierontajaakko@gmail.com niin kerron mielelläni lisää.

 

 

Yhteistyömahdollisuuksia (omaa aikaani) on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle