September 20, 2018

July 15, 2017

Please reload

Recent Posts

Puhuminen kuristaa kurkkua? Helpotusta Voice Massagesta

April 25, 2017

Jääkö lasten iltasatu kesken, kun ääni käheytyy? Onko työpaikan palaverissa mahdotonta saada ääntä kuuluville, kun kurkkua kuristaa? Voice Massagesta helpotusta oireisiin.

 

Toistuva äänen käheytyminen ja kurkun kuristaminen viittaavat hyperfunktionaaliseen äänentuottotapaan. Hyperfunktionaalisessa äänentuotossa puhuja käyttää liikaa lihasaktivaatiota puheentuottamisessa. Äänihuulet ”paiskautuvat” tiiviisti yhteen, kun kurkunpään pienet lihakset ahertavat otsa hiessä. Ääni kuulostaa aluksi kovalta ja kiinteältä, mutta rasituksen lisääntyessä äänihuulten limakalvoille alkaa tulla mekaanisesta ärsytyksestä johtuvaa kovettumaa sekä turvotusta.

 

 

 

Tämä aiheuttaa sen, että äänihuulet eivät enää pääsekään tiiviisti sulkeutumaan ja äänestä alkaa tulla käheä. Käheyttä taas kompensoidaan lihastyötä lisäämällä ja näin oravanpyörä on valmis.

 

Mikäli tämä kuulostaa tutulta, suosittelen sinulle ääniergonomianohjausta sekä Voice Massagea. 

 

Lihasjännitysten poistaminen on avainasemassa, jotta uusi äänentuottotapa saadaan integroitua omaan kehoon. Voice Massagessa hoidetaan mm. kurkunpäätä laskevat ja nostavat lihasryhmät, purentalihakset, kaula ja niska. Jo muutamalla hoitokerralla saadaan tuntuvia tuloksia ja ylläpitävää hierontaa voidaan katsoa sen jälkeen tapauskohtaisesti.

 

Tervetuloa kokeilemaan!
Muistathan, että Voice Massage on tarjouksessa 31.8.2017 asti hintaan 55€/75min.

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle