September 20, 2018

July 15, 2017

Please reload

Recent Posts

Mitä on Voice Massage eli äänihieronta

April 13, 2017

Voice Massage on äänentuottoelimistön lihasten käsittelyä hieronnan keinoin.

 

Hengitys on kehomme perusta. Kun hengitys toimii oikein, myös kehomme toimii. Liian pinnallinen hengitys esimerkiksi aiheuttaa poikittaisen vatsalihaksen passivoitumista ja sitä kautta oireilee usein alaselkäkipuna. Pinnallinen hengitys aiheuttaa myös hartiarenkaan kiristymistä, joka leviää usein kaulan ja niskan alueelle.

 

Purentalihakset aiheuttavat myös usein ongelmia. Esimerkiksi yöpurijoilla esiintyy usein aamuisin päänsärkyä, jopa migreeneitä. Tiukat purentalihakset aiheuttavat kielen ja kaulan lihasten kiristymistä ja voivat vaikuttaa esimerkiksi artikulaatioon.

 

 

Muutamia esimerkkejä Voice Massagesta hyötyvistä ihmisryhmistä:

 

Laulajat, näyttelijät Opettajat, kouluttajat Urheilijat - suuri vaikutus hapenottokykyyn Henkilöt, joilla ääni väsyy helposti Yöpurijat - purentalihasten ja ympäröivien lihasten rentoutus Astmaatikot - hengityskapasiteetin lisääminen Hyperfunktionaalisesti ääntä tuottavat/spastisesta puhetavasta kärsivät - lihaskireyksien poistaminen Stressistä kärsivät - hengityksen rauhoittamisen vaikutus stressitasoon

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle