September 20, 2018

July 15, 2017

Please reload

Recent Posts

Uutiskirje: Kohti paratiisia

November 18, 2015

 

Lähden marraskuun 23. päivä Costa Ricaan. Tarkoitukseni on nauttia vaimon kanssa häämatkasta sekä osallistua viikon mittaiselle manuaalisen terapian ja kivunlievityksen jatkokurssille. Palaan takaisin joulukuun 17. päivä.

 

Erik Dalton, joka järjestää kurssin, on alan parhaimmistoa. Hän on opiskellut hierontaa, rolffingia, fysioterapiaa ja osteopatiaa. Hän opettaa tehokkaita tekniikkoja, joilla vapaudutaan kivusta ja saavutetaan parempi tasapaino. Uskon, että tämän kurssin jälkeen pystyn antamaan entistä parempaa ja yksilöllisempää hoitoa, jolla saavutetaan pysyviä tuloksia.

 

Poissaoloni aikana minua tuuraa Victoria Valetutti, joka tekee rentouttavia klassisia- ja urheiluhierontoja. Ajan voit varata tuttuun tapaan:
www.varaaheti.fi/hierontajaakko

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle