September 20, 2018

July 15, 2017

Please reload

Recent Posts

UUTISKIRJE: Kohti elinvoimaista syksyä!

September 3, 2015

 

 

 

Pieniä askeleita kohti terveyttä

Monille kesä on vauhdikasta aikaa, jolloin tulee nukuttua vähemmän ja puuhattua enemmän. Hyvä niin. Kuitenkin syksy tuo mukanaan arjen - ja toivottavasti sen mukana tervehdyttävät rutiinit! Haluan muistuttaa sinua rakas asiakas hieronnan palauttavasta voimasta. Erityisesti, jos aiot aloittaa rutinoituneemman urheilun suosittelen, että tulet hierontaan säännöllisesti poistamaan jumeja ja lukkoja, jotta kehosi ja mielesi toimisi optimaallisemmin. Hierontaan ei tarvitse tulla vasta sitten, kun jotain on "pielessä". On tärkeä muistaa huoltaa ja poistaa epätasapainot ennenkuin ne manifestoituvat isommiksi ongelmiksi.

 

Vuosi vuodelta muutumme kokeneemmiksi, älykkäämmiksi, vahvemmiksi ja terveemmiksi. Välillä tulee takapakkia, mutta suunta on selkeä: optimaalinen terveys henkisellä ja fyysisellä tasolla. Miten paljon hyvää aiot sallia itsellesi tänä vuonna? Pidetään rentous ja stressaaminen tasapainossa. On hyvä muistaa, että aina ei pidä vain TEHDÄ, joskus kaikkein tervehdyttävintä on vain OLLA.

 

Hieronta on erinomainen kokonaisvaltaisesti parantava hoitomuoto, joka kannustaa tuohon olemiseen ilman yritystä. Antautumaan tukkoisten purojen avautumiselle.


Elämän kuuluu virrata.


Kesän aikana Kalevankadulla on tehty ikkunaremonttia. Tämän remontin yhteydessä olen siirtynyt yhden kerroksen ylöspäin kolmanteen kerrokseen, edelleen olen Pihasalin tiloissa.

Syksyllä olen arkisin varattavissa klo 18.00 asti, paitsi maanantaisin klo 18.30. Myöhempiä poikkeusaikoja voi tiedustella suoraan minulta.

 

Yt.Jaakko

 

 

“Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom.” -Victor Frankl

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle