Hierontajaakko & kaverit on kehon ja mielen hyvinvointiin erikoistunut yritys

Palvelut

Jaakon Deep Tissue Tehohieronta

Deep tissue -tehohieronnassa kehoa hoidetaan klassisen- ja urheiluhieronnan otteiden lisäksi deep tissue -syväkudosotteilla, lihasenergiatekniikoin (ART - Active Release Techniques) sekä mobilisoivilla liikkeillä. Kaikki tekniikat ovat turvallisia ja miellyttävän tuntuisia.

Hoidossa avataan ja hoidetaan koko lihas- ja tukielinjärjestelmää keskittyen erityisesti selän ja keskushermoston jännitystilan purkamiseen. Hoidon aikana avataan kireyksiä, jännityksiä ja lukkotiloja sekä poistetaan kipua.

 

Tarkoitus on auttaa kehoa tasapainoisempaan, kivuttomaan ja “tilavampaan” olotilaan, jossa nivelet, hermot ja lihakset toimivat optimaalisella tavalla.

 

Kaiken kaikkiaan deep tissue -tehohieronta auttaa kehoa kokonaisvaltaisesti tasapainoisempaan ryhtiin ja linjaukseen, sekä hyvään oloon. Hoito on samanaikaisesti rentouttavaa ja tehokasta.

Jaakon Kraniosakraalihoito (CST-10 STEP)

Kraniosakraalihoito on kevytkosketushoito, jota tuhannet hieronta- ja hoitoalan ammattilaiset käyttävät apunaan useaan terveysongelmaan. Tekniikan on kehittänyt yhdysvaltalainen lääkäri Dr. John Upledger.

Jännältä kuulostavan sanan takaa löydät yksinkertaisesti tehokkaan ja kevyen koko kehoa hoitavan terapian, joka kunnioittaa kehon omaa paranemisprosessia. Menetelmän lähtökohtana on kraniosakraalijärjestelmän elvyttäminen, mikä puolestaan rentouttaa keskushermostoa ja koko kalvo- ja hermojärjestelmää. Jännitykset ja pinteet tässä järjestelmässä vetävät koko kehoa solmuun, tuntuvat yleisenä kireytenä ja hidastavat palautumista.

Kraniosakraalihoidossa otetaan syvempi kontakti koko somaattiseen järjestelmään ja faskiaverkkoon. Kraniosakraalihoitohoito voi tasapainottaa mm. hormonitotoimintaa, lymfajärjestelmää, pehmytkudosta ja vaikuttaa positiivisesti rentoutumiseen.

Hoidon tarkoitusena tukea ja aktivoida kehosi omaa paranemisprosessia. Hoidon aikana voit löytää syvän rentoutumisen tilan, lähes meditatiivisen unen, jossa kehosi alkaa laukaisemaan jännitystiloja.

Koe energian virtaus ja synny uudelleen kehoosi. Hellävaraisuutensa ansiosta hoito sopii kaikille.

LUE lisää 10-STEP protokollasta täältä:

https://www.upledger.com/docs/cst-working-with-the-bodys-self-correcting-mechanisms.pdf

Jaakon Rentoutushieronta

Rentoutushieronnassa on nimensä mukaisesti tarkoitus saada asiakas rentoutumaan maksimaalisesti. Hoidossa käsitellään täsmäpisteitä ja paljon hermotusta sisältävia alueita. Erityisesti käsiä, niskaa ja hartioita. Hoito tehdään rytmisesti välillä painellen ja välillä sivellen. Päätä käsitellään intialaiseen tyyliin, kasvojen ja korvien akupisteet hoidetaan myös.

Tarkoitus on saada asiakkaan energiat liikkeellä ja rauhoittaa usein ylivilkas hermosto. Rentoutushieronnassa katkaistaan stressihormonien kierre, ja saadaan keho palauttavaan parasympaattiseen tilaan.

Rentoutushieronnassa on tarkoitus käynnistää mahdollisimman paljon kehon hyvänolon hormoneita: endorfiinia, dopamiinia ja oksitosiinia. Näillä kaikilla hormoneilla on parantava ja euforinen vaikutus.

Rentoutusmishieronta on loistava hoito tulla vain rentoutumaan tai palautumaan stressistä.

Henkilökohtainen valmennus

Kivussa on aina mukana heikkoutta.

Henkilökohtaisessa valmennus tulee usein kuvaan kun ollaan tehty muutama hoitokerta ja kartoitettu tilanne.

Jos tuntuu että haluat tehdä isomman hypyn terveydessäsi eteenpäin on henkilökohtainen valmennus seuraava askel.

Hoidoilla päästään tiettyyn pisteeseen hyvinvoinnnissa, mutta usein vaivoista päästään pysyvästi eroon vahvistamalla tukilihaksia ja korjaamalla ryhtivirheitä.

Sali- ja voimatreeni on mielestäni myös paras lääke painonhallintaan ja masennukseen.

Valmennuspaketit räätälöidään aina henkilökohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toivomuksia. Harjoitustapaamiset toteutetaan Töölön/pääkaupunkiseudun kuntosaleilla tai minun studiollani.

Please reload

Hierontajaakko

 

Terveempi keho parempi mieli

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle